Søk i arkivet

Mange nyheterProNav AS ser optimistisk på 2010

ProNav AS, som er en av landets største importører av maritim elektronikk, ser optimistisk frem mot sesongen 2010.

ProNav overtok ansvaret salg og service av Simrad, Lowrance, Eagle, Northstar og B&G i begynnelsen av 2009.

Firmaets daglige leder, John M. Hestnes, sier følgende:

– Det ble en brå start for oss så nær 2009-sesongen, men vi har brukt vinteren til å forberede oss grundig til 2010, og det tror jeg vi ser resultatene av nå.

HØY UTVIKLINGSTAKT. – Navico, som eier, utvikler og produserer alle varemerkene våre, satser svært offensivt for 2010. I mine 30 år i denne bransjen kan jeg ikke huske at noen produsent har maktet å lansere og levere så mange nyheter i løpet av 12 måneder som det Navico gjør nå.

Hestnes fremhever spesielt tre produkter hvor Navico er først i verden med ny teknologi som aldri før har vært tatt i bruk på fritidsbåt.

  • NSE-serien, verdens første multifunksjonsdisplay med LED skjerm – superrask
  • Bredbåndsradar, verdens eneste FMCW-radar.
  • StructureScan, bunn-profilering som ultralyd.


I tillegg har Navico i den samme perioden lansert hele 13 nye modeller av kartplotter, kartplotter med innebygd ekkolodd og store multifunksjon-displayer, modeller for enhver lommebok med prisklasser fra 5300 til 47 000.  

PREMIER. Medias oppmerksomheten har vært stor, og innovasjonspremier har heller ikke uteblitt. Bare for Bredbåndsradaren FMCW har Navico hittil mottatt fem anerkjente, internasjonale teknologipriser, inklusiv NMEA og METS. Spesielt bredbåndsradaren har tatt markedet med storm. Bare på den korte tiden radaren har vært i salg, har Navico solgt 3000 stk på verdensbasis.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen