Norgespremiere for Dehler 32 i høst

Dehler med ny forhandler i Norge

Dehler med ny forhandler i Norge

Etter at Hanse Yachts overtok Dehler-verftet, har det vært stille om agenturet. Nå er det kommet en ny, norsk forhandler.

I den forbindelse er følgende pressemelding ankommet redaksjonen:

NY IMPORTØR. «Dehler Norge er markedsføringsnavnet til den nye importøren av Dehler

seilbåter i Norge, som overtok etter Fjord Boats AS fra og med mai 2010.

Bak navnet står det nystartede selskapet FjordSailing Yacht AS med hovedkontor i Litlebergen Marina like nord for Bergen.

Dehler vil fremdeles bli representert i Oslo i tiden fremover med eget avdelingskontor og service-fasiliteter. I Tyskland har vi allerede på plass klargjøring- og overleveringsfasiliteter i Wedel/Kiel med norsktalende representant.

Avtale med verftet ble inngått i april, og i de siste ukene har det vært hektisk aktivitet for å gjøre oss klar til å motta henvendelser fra nye og gamle kunder.

Med tanke på oppstart er vår første målsetting å være fullt operativ med webside, åpningstilbud, fasiliteter, informasjon og demobåter innen vi deltar på «Båter i Sjøen» i september. Vår Oslo-avdeling vil være fullt operativ våren 2011. Her er vi for øyeblikket i samtaler med flere parter angående bemanning, kontor og servicefasiliteter.

Foruten «Båter i Sjøen» vil vi også i høst delta på Seilmessen Litlebergen.»

NORGESPREMIERE. Den nye importøren vil stille ut både Dehler 32 og Dehler 35 på begge messene, og når det gjelder 32-foteren, vil det være første gang den vises i Norge.