Søk i arkivet

Cobra HH475VHF med blåtann

Den første håndholdte maritime VHF-radio med blue­tooth kommer fra Cobra.

Har du en slik om bord, kan du trygt legge mobiltelefonen under dekk – godt beskyttet fra salt sjøvann – og bruke VHFen til alle telefonsamtalene.

UVANLIGE FUNKSJONER. Cobra HH475 er en liten håndholdt VHF-radio med flere uvanlige og avanserte funksjoner. I tillegg til bluetooth, har den en digital stemme-opptaksfunksjon som produsenten kaller «Rewind-Say-again», og som skal gjøre at du aldri går glipp av en beskjed.

Radioen har en oransje farge, som gjør at den skal være lett å få øye på. Den veier bare 228 gram – inklusive batteri, og flyter horisontalt. Sendereffekten er på 6 watt. Prisen er ca. 2800 kroner.

40 ÅRS ERFARING. Ifølge den norske leverandøren har Cobra mer enn 40 års erfaring med å utvikle og produsere kommunikasjonsradioer. I Norge har vi først blitt kjent med deres produkter i løpet av de siste årene. De tilbyr i dag en rekke VHF-modeller for maritim bruk, både håndholdte og for fast montering, til priser fra under 1000 kroner.

Denne radioen er blant de mer avanserte. Produktene finner du blant annet i butikkene til BestMarin-kjeden, som eies av Flak AS i Kristiansand.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen