Defa Link

Sjekk båten på mobilen

Sjekk båten på mobilen

DEFA Link er et nytt produkt som er lagd for at man skal kunne ha full kontroll over båten – selv om man ikke er om bord. Dette er mulig gjennom kommunikasjon med båten via en mobiltelefon.

Publisert Sist oppdatert

Dette programmet har et meget brukervennlig grensesnitt, for kontroll med og styring av DEFA-produkter i båten fra en håndholdt enhet. Av hovedfunksjoner nevnes security og tracking.

SENTRALENHET. Alarmen er styrt fra en sentralenhet som er montert om bord. Til den kan det kobles forskjellige slags magnet-, bevegelses- og vindussensorerer, samt en lokal sirene. GSM-styrte utganger kan brukes for å slå av og på kjøleskap, varme, etc.

En GPS-basert tracking-enhet mottar beskjed fra sentralenheten når alarmen utløses, og kan sende informasjon om båtens posisjon videre til en mobiltelefon om innbruddet. Tracking-enheten leveres med ferdig installert og aktivert SIM-kort.

SE HVOR BÅTEN ER. Man mottar varsling på telefonen om båtalarmen skulle utløses. Til enhver tid kan du i tillegg se hvor båten befinner seg, og få informasjon om båtens inne- og ute-temperatur, batterispenning og om landstrømmen er tilkoblet. Det kan også sendes en varsling til mobilen om landstrømmen skulle bli koblet fra.