Enklere å montere og å bruke

Bruksvennlig spilebeslag

Bruksvennlig spilebeslag

Svenske Rutgerson har gjort det enklere for både deg og seilmakeren din.

Publisert Sist oppdatert

Rutgerons nye spilebeslag har fått navnet «Batten receptable 1585». Ikke så informativt for de fleste, men at det er et par ting som gjør det enkelt å bruke, er sikkert. Derfor var også beslaget nominert til DAME Awards under METS-messen i Amsterdam, men i sin kategori kom den ikke helt opp til toppen av pallplassen.

Det som gjør dette spilebeslaget annerledes enn andre modeller fra Rutgerson, er at det både passer til både flate og runde spiler og i stedet for at «lokket» på beslaget er skrudd fast åpner du det enkelt med tilhørende verktøy. Dette har flere innlysende fordeler: Du slipper å ha med deg skrutrekker om du må åpne beslaget og når du har åpnet det har du ingen løse deler du kan miste på dekk – og dermed i sjøen...

Hvor stramt spilen skal være bestemmer du enkelt med en bolt i bakkant av beslaget.

JANUAR. Vi snakket med utstillerne på messen og de kunne fortelle at den første dagen fikk de 700 enheter i bestilling på beslaget. Som forøvrig skal være klart for utsendelse i januar.

Rutgerson anbefaler beslaget for båter opp til 38 fot og til runde spiler som ikke er større enn 10 mm i diameter og til flate som måler maks 25x10 mm.