Søk i arkivet

Storbåtmessen 2019Snart utsolgt for seilbåter

W-Yachts har solgt 15 Dufour, som skal leveres i år, og har kun tre båter igjen for sesongen. Giramar har kun seks Beneteau igjen for sesongen.

Storbåtmessen åpnet i helgen med bra besøk og vekslende vær. Båtforhandlerne i Leangbukta er blitt tatt litt på senga av den store interessen for båt nå på nyåret.

­­–Det er siste sjanse til å skaffe seg ny seilbåt til sommeren, sier Christian Lund i Giramar, som forhandler Beneteaus seilbåter i Norge.

Det er særlig Oceanis-serien fra 35 til 46 fot det er rift om, men Beneteau har lansert en ny serie First-modeller etter kjøpet av slovenske Seascape. Utenfor Giramars lokaler i Leangbukta står det både en 14-foter og 18-foter, og Lund forteller at han har sendt ut flere tilbud til besøkende i åpningshelgen.

Les også: Beneteau med stor lansering i Düsseldorf

–Magne Klann har nok åpnet øynene til folk for at det går an å seile langt med liten båt, og dette med friluftsliv er in i tiden. Jeg synes det er moro, sier Lund til SEILmagasinet.

Trekkplaster

SNART UTSOLGT: Ola André
Worre.

SNART UTSOLGT: Ola André Worre.

Ola André Worre i W-Yachts er også svært fornøyd med starten på året. –Vi har solgt 15 båter for levering i 2019, og har nå kun tre båter igjen som vi kan levere dette året. Særlig Dufour 382 har vi solgt mange av, sier Worre.

Les også: Kjøperne krever utvikling

Utenfor lokalene til W-Yachts speiler solen seg i smeltevannet, og på den andre siden av plassen holder Bavaria Norge til. De kan skilte med storbåtmessen største seilbåt.

Les også: Se Storbåtmessens trekkplaster

 

 

 

 

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen