Alt åpent før siste dag

Rekkefølgen blant de fire beste er helt åpen før dagens to avgjørende VM seilaser. Men utgangspunktet kunne nesten ikke vært bedre for de norske jentene.

Publisert Sist oppdatert

Hovedbilde: Monika Mikkola FIN foran Line Flem Høst og Celine Herud

Finske Monika Mikkola vant sin første enkeltseier i gårsdagens siste seilas og befestet med det ledelsen i ungdoms VM i Laser Radial som svaluttes i Oman idag. - Dette var den første seilasen i regattaen der jeg kunne følge min egen plan til punkt og prikke og derfor var det godt endelig å kunne ta en førsteplass, sa den finske jenta etter målgang. Hun leder nå med henholdsvis åtte og ti poeng på sine norske treningkamerater Celine Herud og Line Flem Høst. 

Det så imidlertid lenge lyst ut for Celine som vant den første seilasen, men som ble disket etter to gule kort for pumping i den andre. Hun hadde tidligere i uken ledet mersterskapet og var nå på god vei til å ta ledelsen igjen. Celine hadde 1, DNC og 6. plass i gårsdagens seilaser, Line 4, 2 og 8.

Regattaen avsøuttes idag og det er mulig å følge de to siste seilasene live

Oman ligger tre timer foran Norge i tid og første seilas starter etter planen kl 11 lokal tid (0800 norsk), med start for den andre seilasen så snart det er praktisk mulig etter gjennomføringen av den første.

Resultater før siste dag.


1st Monika Mikkola 26 p

2nd Celine Therese Herud 34 p

3rd Line Flem  Host 36 p

4th Agata Barwinska 38 p