Søk i arkivet

Seilmakeren DoublehandedPåmeldingen har åpnet

Klokken 12.00 åpnet påmeldingen til Seilmakeren Doublehanded og det er mange gode grunner til å delta. Askøy Seilforening og Seilmaker Iversen har lagt listen enda et hakk høyere enn tidligere.

Alle de som har seilt denne doublehanded seilasen på Vestlandet de tre siste årene fikk en egen invitasjon tirsdag kveld. Det første svaret kom raskt.

SPORTY. - Vi é med! Stiller i Pogo 2 en gang til og ser om vi kan slå noen denne gangen, meldte en smilende Eirik Larsen.

Når de melder seg på i løpet av dagen har de ikke bare regattaen å se frem til. Seilerne får hver sin Henri Lloyd Octane jakke til en verdi av nærmere 2000 kroner per stykk og to tre måneders medlemsskap på Svett & Blid Askøy Treningssenter slik at seilerne kan komme i god fysisk form før regattaen. Betingelsen for å få dette er imidlertid at seilerne melder seg på før 1. desember.

BUGNER. Men det er ikke bare fysikken som skal trenes. Seilmaker Iversen kommer til å legge opp til en egen treningshelg for alle som har meldt seg på i løpet av vinteren. Der skal seilerne få mulighet til å tune båten og få dele erfaringene til flere av de høyt rankede shorthanded seilerne fra Elvström Sobstad og Seilmaker Iversen. Dato for treningssamlingen kommer vi tilbake til.

- Seilmaker Iversen har også gitt bort et gavekort verdt 15.000 kroner til overall vinneren i 2008, samt at en bergensbåt kommer til å bli trukket ut av haugen til å få personlig coaching av Karl Otto Book i forkant av regattaen, sier Helge Ivarsøy, arrangementsleder i Askøy Seilforening.

GODE GRUNNER. Seilmakeren Doublehanded starter 13.00 den 7. mai neste år og vanligvis er de fleste båtene tilbake fra den 180 nautiske mil lange eventyrseilasen i løpet av fredagen.

Dette skulle vel være mange gode grunner - foruten at dette er en av de vakreste og mest krevende shorthandedseilasene i Norge - til å melde seg på?

Påmelding her

 

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen