Søk i arkivet

Seilmakeren Doublehanded 2012Nasse Nøff og apen vant premie

Askøy Seilforening hadde lovet premier til de 50 første som meldte seg på til Seilmakeren Doublehanded. Vinnerne er kåret.

– De heldige vinnerne av hovedpremien blant de påmeldte, 1 stk  Zhik Isotak Smock og Salopette, ble mannskapet om bord i den båten som hadde meldt seg på som nummer tre, og det ble STORM med Jørund Fjøsne og Bjørn Forslund, forteller Kjetil Skog i Askøy Seilforening.

Premien var satt opp av hovedsponsoren, Seilmaker Iversen.

NASSE NØFF OG VENNENE HANS. Nå har det seg slik at mannskapet om bord i STORM, foruten å bli nummer to i klassen sin, også gjorde seg kjente og bemerket på andre måter under regattaen. De hadde med seg  en hel forsamling av figurer om bord; Nasse Nøff, Ole Brumm og apen som lette etter vind – og de som fulgte regattaen på internett kunne følge dem tett på.

Mewn det var ikke derfor derfor de vant påmeldingspremien, men det aner oss at Ole Brumm nikker anerkjennede: – Ja takk, begge deler!

EVALUERES.  Kjetil Skog i Askøy Seilforening sier det slik:

– Vi vil gratulerer de heldige vinnerne og takke alle deltagere og samarbeidspartnere for å ha gjort også årets regatta til en fantastisk opplevelse.

Vi er allerede i gang med planlegging av neste års regatta. Evalueringsmøte holdes allerede i neste uke for å kunne utvikle regattaen videre.

Det lover godt for neste års Seilmakeren Doublehanded – 2013.

Gjenopplev hele regattaen på regattaens nettside der du kan lese alle nyhetsinnleggene, se alle intervjuene, se hele trackingen av regattaen om igjen og se alle bildene som deltagerne sendte til SEILbloggen. Og selvsagt finner du også resultatlisten der.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen