SEILmagasinet Shorthandedranking 2012

Rune Aasberg tilbake på pallen

Rune Aasberg tilbake på pallen

Rune Aasberg har skjøvet Karl Otto Book ut av pallen på siste ranking-oppdatering.

Etter at Bohusracet og FjordSailing Shetland Race er vel i havn, er også første del av årets rankingregattaer innen shorthandedseiling unnagjort.

Simen Løvgren, Asker og Lars Petter Karlsen, Fredrikstad beholder sine relativt trygge tetplasser inn i høstsesongen, mens Rune Aasberg med sin 2. plass i Shetland Race gjenerobret 3. plassen på rankingen og skjøv Karl Otto Book ut av pallen.

FLERE KLATRERE. Også Jørund Fjøsne, Stord og Bjørn Forslund fra Nesodden, som begge deltok i Bohusracet i Sverige der de ble nummer 6 i sin klasse, klatrer på rankingen til henholdsvis 5. og 6. plass. Det betød at Per Ottar Skaaret fra Asker ble skjøvet fra en 5. til en 7. plass.

På de resterende plassene innen topp 10 er det ingen endringer siden forrige oppdatering.

ANNE HELDAL I TET. Blant damene er det nå Anne Heldal fra Røyken som troner på toppen. Hun og mannen Arild tok en 2. plass i Bohusracet, og dermed passerte hun Nina Rosenlund fra Ran, som vant sin klasse i Seilmakeren Doublehanded tidligere i år.

Kristin Songe-Møller fra Asker, som i år seiler internasjonalt og for øyeblikket delta i den store, franske regattaen La Solitaire du Figaro, er skjøvet ned til 3. plass på den norske rankingen.

Du finner oppdaterte lister på nettsiden til SEILmagasinet Shorthandedranking.