Følg Volvo Ocean Race på SEILmagasinet

OPPDATERINGER: SEIlmagasinet byr på live-sendinger og kontinuerlig oppdateringer fra Volvo Ocean Race.

Informasjon og «live»-sendinger

Med et klikk på seilmagasinet.no kan du nå få siste nytt om Volvo Ocean Race.

Publisert Sist oppdatert
VOLVO OCEAN RACE: Her finner du frem til seilmagasinets egen Volvo Ocean Race-side.

Mange fikk se den spektakulære starten av årets utgave av Volvo Ocean Race «live» her på seilmagasinet.no søndag2. oktober. SEILmagasinet har gjort en avtale med regattaens distributør av direktesendinger om å få vise dem her våre nettsider, hvilket betyr at vi vil sende alle inport-regattaene og starten på alle etappene direkte mens de pågår.

Alt på egen nettside

Disse direktesendingene vil bli løftet frem på fremsiden og på toppen av seilmagasinet.no når de pågår, men vi har også lagd en egen nettside der du finner en kontinuerlig oppdatert resultatliste over hvordan båtene til enhver tid ligger an.

Du finner også en «feed» med de siste nyhetene fra arrangøren av Volvo Ocean Race og inngang til de nyeste videoene som er blitt publisert.

Tidsskjema over direktesendinger

Vi har også satt opp et tidsskjema over når sendingene vil foregå. Nærmeste direktesending kommer fra Lisboa 3. november kl 13:50. Da vil det være det ti minutter igjen til starten av in port-regattaen går der.

Med andre ord – det vil være enkelt å holde seg oppdatert om Volvo Ocean Race via seilmagasinet.no.

Du finner Volvo Ocean Race-siden i menyen valget øverst til venstre på nettsiden under punktet «Arrangementer». Du kan også nyttigjøre deg av denne direkte-linken.