Søk i arkivet

Trangt i starten for Pedersen
Trangt i starten for Pedersen Foto:

Trofeo Princesa SofíaTo norske båter i finalen

Finnjolla og 49erFX har begge medaljesjanser i morgendages medaljefinale.

Ujevnhet er fremdeles et problem for de norske seilerne. Anders Pedersen vant dagens siste seilas etter 47. plass i seilasen foran. Det er dessverre synonymt for de norske seilerne som på det beste seiler brilliant, men på det nest beste heller middelmådig.

Anders Pedersen i fin flyt.

Anders Pedersen i fin flyt. Foto: Foto Per Heegaard

Anders Pedersen ligger foran lørdagens medaljefinale på 9. plass sammenlagt etter å ha levert en serie med flere førsteplasser, men også flere resultater temmelig langt nede på listene. To 29. plasser og en 48 plass holder ikke som man skal vinner verdenscupregattaer, selv med flere førsteplasser. Men med kun 12 poeng frem til 4. plasse kan mye skje i medaljefinalen som teller dobbelt.

Helen og Marie i lettvær

Helen og Marie i lettvær Foto: Foto Per Heegaard

13 poeng til sølv

Helen Næss og Marie Rønningen hadde med 3, 4 og 12. plass en god dag på fjorden idag. Foran morgendagens medaljefinale ligger mulighetene til medalje i dagen. 13 poeng skiller de norske seilerne fra sølvet sammenlagt og en  god plasseing i medaljefinalen kan gi store utslag på resultatlisten. 

 

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen