Søk i arkivet

Mathias Berthet og Alexander Franks Penty
Mathias Berthet og Alexander Franks Penty

29erNorske seilere i vinden

Berthet og Penty van Europacupregatta i Danmark

De norske 29erseilerne gjør det svært bra for tiden.  Etter seieren i første NC (KNS) forrige helg, vant Mathias Berthet og Alexander Franks Penty siste Europacup i  Danmark. KNS seilerne hadde en sterk serie med kun første- og andreplasser som tellende.  Pia Dahl Andersen og Nora Edland kom på andre plass blant jentene og ble seks sammenlagt. Alt i alt mye bra seiling fra de Norske seilerne i flotte omgivelser på Rungsted (KDY). Totalt ble det gjennomfør seilaser med 45 båter fra fem nasjoner. 

Mathias Berthet og Alexander Franks
Penty

Mathias Berthet og Alexander Franks Penty

Kommende helg er det olympic class regatta/Nordisk grand prix for 29er i Gøteborg (GKSS).  Forhåpentlig vil de norske 29er seilerne fortsetter i samme spor og kjempe i toppen. Deretter vil 29erne forflytte seg til Tønsberg og pinseleir, der vil det være mulig med prøveseiling.

 

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen