Søk i arkivet

NM Laser 2019God deltakelse i Bundefjorden

Norgesmesterskap i Laser og Laser Radial 7-8 september med alle Norges beste på plass.

Det seiles om NM medaljer klassene Laser Radial (damer) og Laser Standard (menn). Masterseilerne (seilere som blir 35 år i 2019 og eldre) inngår i overall resultatlisten og NM premieringen, men det vil i tillegg bli utarbeidet egne resultatlister og tilleggspremiering for mastersklassene I 2018 hadde vi et meget vellykket norgesmesterskap i Bundefjorden med 30 båter. 

I år er det hele 40 båter påmeldt med 32 båter i Standard og 8 båter i Radial. I Standard stiller både tittelforsvarer Olai Hagland og sølvmedaljevinner Christoffer Sørlie til start, men vil nok få hard konkurranse fra brødrene Hermann og Uffe Tomasgaard. I Standard er det også et bra antall Mastersseilere.

I Radial stiller tittelforsvarer Line Flem Høst til start, men vil nok få konkurranse fra (blant annet) sølvmedaljevinner Amalie Wang og bronsemedaljevinner Caroline Rosmo.
 
Det seiles på en kort trapes bane med loop. Idealtid er 30min som er 20 kortere enn internasjonalt format. Til gjengjeld seiles det inntil 10 seilaser. 
 
Værmeldingen viser lett bris fra nord nordøst og pent vær i hele helgen.
 
 
 

 

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen