Klart for Elvstrøm samling i Soon

Espen Kamperhaug og hans kollegaer invitere til treningssamlingen «4 Racing by Elvstrøm Sails»  6. – 8. mai 2011.

Publisert

For mange er dette starten på årets regattasesong. Som i de foregående år, med Quality Spa & Resort Son som base, og seiling lørdag/søndag på pølsebaner, instruksjon på vannet, påfølgende debrifing (kun lørdag) på land og middag/sosialt samvær på hotellet.

Foruten egne ressurser inkludert toppseileren Jesper Bank, vil også Hervé Cunningham, en uhyre dyktig trimmer fra det profesjonelle internasjonale seilmiljø, være en av instruktørene på vannet.

Fredag 6. mai:

Båter og deltagere ønskes velkommen utover ettermiddagen/kvelden til hotellets bryggeanlegg. Husk å reservere havneplass → [email protected] De som ønsker å ligge ved hotellet er selv ansvarlig for å bestille og gjøre opp for havneplass! Det blir ikke noe offisielt program/bespisning, men hotellets bar & restaurant anbefales.

Lørdag 7. mai:

Kl. 1000 med briefing på land. Deretter treningsøkter med variert innhold frem til ca. kl. 1500 – kun avbrutt av kort lunsjpause hver enkelt ordner selv og om bord i båtene. Kl. 1700 blir det debriefing på land før dagen avsluttes med middag for forhåndspåmeldte kl. 1930.

Søndag 8. mai:

Kl. 1100 med kort briefing på brygga og forsetter trening på vannet. Sist på dagen legges det opp til 1-2 uhøytidlige regattaer og det forventes å avslutte samlingen senest kl. 1600.

Ønsker du å få et lite forsprang på konkurrentene, melder du deg på ”4 Racing by Elvstrøm Sails” senest 30. april 2011 til [email protected]

Powered by Labrador CMS