Knut Frostad mønstrer på hos Per Ottar Skaaret
Knut Frostad mønstrer på hos Per Ottar Skaaret

Knut Frostad mønstrer på hos Per Ottar Skaaret

Publisert

Knut Frostad har i lenger tid slitt med en alvorlig skade i kneet, og det har lenge vært usikkert om når og om han har kunnet seile Watski Skagerrak TwoStar. Trening og rehabilitering over flere måneder har gjort at skaden er blitt leget raskere enn ventet.

– Knut melder om sterkt stigende form, og med hans enorme erfaring har jeg selvfølgelig et meget sterkt håp om å presse enda litt mer ut av JOKERMAN, sier Per Ottar Skaaret.

Frostad erstatter Christen With, som først stod oppført som makker til Skaaret i JOKERMAN. Opprinnelig stod Knut Frostad oppført som egen deltager i Watski Skagerrak TwoStar, men da han ble skadet i forbindelse med avvikling av ACADEMY-prosjektet, valgte han å trekke seg.

GODT TIL REHABILITERING. Knut Frostad er blitt operert i kneet av seileren og den kjente alpin-kirurgen Arne Kristian Aune.

– Aune forteller at det er gjort en undersøkelse i USA som viser at det å være om bord i båt er meget god rehabiltering og trening for kneskader – korsbådn spesielt – fordi det å bevege seg om bord i en båt som er i bevegelse gir vareierende belastning og trener opp en variert mengde muskler, sier Per Ottar Skaaret, som selv har vært under kniven til Aune flere ganger.