Minst en Elan 37 er ønsket
Minst en Elan 37 er ønsket

Minst en Elan 37 er ønsket

Henrik Terjesen, Morten Nissen-Lie, Niclas Fure og Jon Moholth har en ting til felles.

Publisert Sist oppdatert

De ønsker seg alle at det melder seg på en Elan 37 til til Seapilot 2Star, for da vil de være fem lag i Elan 37-er, hvilket betyr at de får en egen premie til beste båt av typen.

Litt lengre frem er det for Bavaria 42 Match-seilerne som er påmeldt i Seapilot 2Star. De teller nå tre på deltagerlisten, men de kan også få sin egen premie dersom det melder seg på to lag til som seiler denne båttypen.

Det er imidlertid ikke umulig at det kan bli flere båttyper som kan få sin egen premie – men da må tre lag til gå til det skritt å melde seg på Seapilot 2Star. Og det er båttypene:

  • Bavaria 38 Match
  • Elan 310
  • Elan 350
  • First 40.7
  • J/92
  • Pogo 850
  • X-37

FIGARO II. Deltagerlisten teller i øyeblikket 47 båter. To av dem er svenske og en av de to båtene er en Figaro II, samme båt som Norges eneste profesjonelle soloseiler, Kristin Songe-Møller, seiler. Hun er foreløpig ikke påmeldt, men blir hun det, vil det sannsynligvis bli det første skandinaviske oppgjøret i denne båttypen. Erik Nordborg heter skipperen om bord i den svenske Figaro II-en.

CLASS 40. Verd å merke seg er også at Rune Aasberg og Simen Løvgren stiller til start i Class 40-en SOLO. Båten har ligget ute for salg, men det har ikke lykkes Aasberg å selge Norges mest meritterte Class 40. Antagelig håper de to på konkurranse fra Norges øvrige to Class 40-er – som foreløpig ikke ser på listen.

PITSTOP STRÖMSTAD. Seapilot 2Star har i år pitstop i Strömstad, og løpene blir noe annerledes enn i tidligere år. Blant annet vil man krysse Skagerrak motsatt vei, noe som vil by på nye utfordringer for seilerne.

Påmeldingsfristen løper ut 31. mai.