Jacobsen best i generalprøven før VM i Moth

Slo hele verdenseliten på Gardasjøen.

Publisert Sist oppdatert

Tidligere i sommer viste den norske Moth seileren Nicolai Jacobsen som for tiden bor i og representerer Hong Kong der hans far jobber, at han hører med i toppen internasjonalt da han tok tredjeplassen i Liberty Bitcoin Moth Cup 2021 under Foiling Week 2021. Verdensener Tom Slingsby uttalte da: - Nicolai har blitt raskere hver dag i løpet av måneden jeg har kjent ham. Han er virkelig mannen å se på i Moth akkurat nå. Han har et enormt talent. Han jobber veldig hardt, og han er bare 19. Jeg skulle ønske jeg var 19 igjen.

Les mer her

Nicolai Jacobsen og Tom Slingsby
Nicolai Jacobsen og Tom Slingsby

30.-31. august var Jacobsen igjen på plass i Moth Pre-Worlds. Med 72 båter på startstreken scoret nordmannen (9), 6, 2, 3 og vant regattaen foran en hel rekke toppnavn, inkludert Kyle Langford, Paul Goodison, Tom Slingsby og Nathan Outteridge som all også er sentrale i America's Cup.

2. september starter International Moth Worlds i 2021 på Fragiavela Malcesine, ved Gardasjøen. Denne gangen blir det 153 startende i regattaen som strekker seg over fem dager. - Pre-Worlds var bra for selvtilliten, men jeg vet det var mange som tunet båter og testet utstyr, så jeg tar ingenting på forskudd, sier Nicolai Jacobsen.

Les mer om VM her