Samarbeid i Tønsberg
Samarbeid i Tønsberg

Samarbeid i Tønsberg

I henhold til avtale signert 20 mai skal Wang Toppidrett Tønsberg og Tønsberg Seilforening samarbeide. Toppidrettskolen tilbyr seiling for elever som ønsker og kombinere idrett med videregående utdanning.

Publisert

Fordelen med å være elev ved et toppidrettsgymnas er å kunne kombinere vanlig videregående med trening i skoletiden, sier Fredrik Aukland, skolens toppidrettssjef. i en pressemelding. Avtalen med seilforeningen går på å kunne benytte Fjærholmen som base, hvor Bjørnar Erikstad blir trener for Wang-elevene i seiling.

Skolehverdagen blir lagt opp at elever kan trene på skolen på morgenen og med klubben sin på kveldstid eventuelt klubbtrening i regi av Tønsberg Seilforening. I skoletiden vil hver mandag bli brukt til å trene på utviklingsområder en vil forbedre seg i, uavhengig av hvilken idrett de driver. Og det vil være tre dager i uken med spesialtrening innen sin idrett, sier Aukland. Det er på den måten vi tilrettelegger treningen for elevene. Og for seiling som er litt væravhengig, vil elevene på dager med gode forhold kunne være på vannet en hel skoledag.

For seiling er vi glade for å kunne benytte landets beste seileranlegg. Og med Bjørnar Erikstad som trener, får elevene den beste oppfølgingen, sier Fredrik Aukland. Han mener en samling av utøvere fra ulike idretter vil gi et flott idrettsmiljø ved den nye skolen. Bjørnar Erikstad gleder seg til skolestart og forteller: Det blir veldig spennende og jeg ser veldig frem til å jobbe med seilere som ønsker å bli bedre,

Det er en stor interesse for skolen og det er fortsatt noen ledige plasser. Skolen starter opp med to 1.klasser og en 2.klasse. Det er fortsatt mulig å søke på skolen. Søknadskjema finnes her.

For elever som ønsker å gå i 1.klasse bes de henvende seg til administrasjonsjef

Bjørn Erik Tuv, [email protected] tlf 41900400

Fo ytterligere kommentarer kontakt

Wang Toppidrett Tønsberg, Fredrik Aukland [email protected] 91746969

Tønsberg Seilforening, Bjørnar Erikstad [email protected] 99721392

Powered by Labrador CMS