Satser på seiling

Wolfpack teamet har fått en strategisk samarbeidspartner

Publisert

De to norske aktørene satser begge internasjonalt og har et sterkt vinnerinstinkt. Nå inngår Jotun og Wolfpack Racing Team et strategisk samarbeid som skal styrke begge.

Ifølge en pressemelding igår har Jotun lenge fulgt Wolfpacks engasjement og profesjonelle måte å jobbe på.

- Deres tilnærming til seiling og lagbygging passer veldig bra med hvordan vi i Jotun arbeider. Derfor har vi bestemt oss for å inngå et tettere samarbeid med Wolfpack, sier Caroline Skaalvold Engstrøm, Business Manager Yachting i Jotun AS.

Jotun går inn som partner i Wolfpack Racing Team for 2014 og skal bruke det strategiske samarbeidet til profilering, produktutvikling og intern lagbygging. Jotun er en sterk merkevare både nasjonalt og internasjonalt, og gjennom denne nye avtalen skal de bygge videre på den delen av virksomheten sin som retter seg mot fritidsbåter.

Grant Larsen i Wolfpack er veldig fornøyd med at de har fått med Jotun på laget som strategisk partner.

- Vi har samarbeidet med Jotun siden vi startet når det gjelder produkter. Rekordene våre i FjordSailing Shetland Race og Skagen var begge “smurt” med bunnstoff fra Jotun. Nå skal vi samarbeide enda tettere, sier Larsen.

Han er selv fra Sandefjord og ekstra fornøyd med å ha fått med seg et lokalt og samtidig internasjonalt konsern. Årets høydepunkt for Wolfpack blir verdensmesterskapet i ORCi i Kiel. Det er allerede 40 båter påmeldt og Wolfpack har blitt trukket frem som en av favorittene.

- Vi er veldig stolte av at vi kan være med på å profilere et norsk produkt på et helnorsk lag i et internasjonalt miljø. Dette samarbeidet passer veldig godt med våre verdier, sier Grant Larsen ifølge pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS