FAVORITT: Laget fra Risør Seilforening må finne seg i å være favoritt til å vinne 2. divisjon i seilsportsligaen i 2017.
FAVORITT: Laget fra Risør Seilforening må finne seg i å være favoritt til å vinne 2. divisjon i seilsportsligaen i 2017.

Tøff kamp om ikke å falle ut

Når 2. divisjon i seilsportsligaen har sin avsluttende runde i Moss til helgen, er det kampen om ikke å bli slått ut av ligaen som kommer til å bli hardest.

Publisert Sist oppdatert

For Kragerø Seilforening og Malvik & Stjørdals Seilforenings ser situasjonen litt håpløs ut før den avgjørende runden i Moss; det skal nok skje et lite under om de to foreningene skal unngå å bli slått ut av seilsportsligaen. Blir de slått ut, men vil forsøke å komme med igjen i 2018, må de stille til ny kvalifiseringsrunde sammen med alle de andre seilforeningene som måtte være interesserte i å komme inn i liga-systemet. Den beste av de to foreningene har før siste runde et syv poengs jump opp til foreningene foran.

Systemet i seilsportsligaen er foreløpig slik at de fire dårligste foreningene i 2. divisjon faller ut av ligaen, men de kan komme inn igjen gjennom en kvalifiseringsrunde der alle seilforeninger som vil være med i seilsportsligaen kan delta. Og når det skrives et foreløpig, baserer det seg på at det har vært snakk om også å opprette en 3. divisjon.

PLUSS-ARTIKKEL - KREVER INNLOGGING

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

49,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

495,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

795,-

pr. år – 6 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER