Tøft for Sissener
Tøft for Sissener

Tøft for Sissener

Varmen er nesten uutholdelig for skipperen Einar Sissener som har søkt tilflukt under en blå pressenning. Al Capone ligger i vindstille mens mannskapet bader.

Publisert

Å være bundet tll en iiten båt på vannet når temperaturen i skyggen er mer enn 30 grader og båten driver i vindstille, kan være en utfordring for noen og enhver. For Einar Sissener som nærmer seg 80 år og har slitt med ulike plager, er det mer enn en utfordring. Det kan simpelthen vær farlig.

«Al Capone» hadde seilene opp for første gang idag og alt er ennå ikke rigget for regattaseiling. Båten har ikke fått sitt IMS målebrev og det er ikke mulig å føre gennaker i med enn 10 knops vind. Peer Moberg og Terje Kjær som har delt på styringen er enige i at båten er vanskelig og at man må styre den lavt for å få den opp i fart. Likevel har de seilt båten opp til 7-8 plass i feltet, men nå ligger de i vindstilla og mannskapet bader. 20 grader i vannet, sier Terje Kjær.

Seilas.no gir bringer fortløpende nyheter fra Færderseilasen fra start til mål. Følg med på plasseringer, vindskift og annet som skjer under seilasen.

Powered by Labrador CMS