SOMMERREPRISE: TO FLUER - DEL 30

SISTE STOPP: Grønland var jordomseilingens siste stopp, og et isbad kunne selvfølgelig ikke forbli uprøvd. Otto i svevet.
40 000 NAUTISKE MIL: På tre år tilbakela TO FLUER 40 000 n mil. Over ett av de tre årene ble tilbragt om bord til havs uten land i sikte.
REFLEKSJON: Jordomseiling gir rom for refleksjoner på en annen måte enn hverdagen hjemme. Kyrre har søkt seg til en meditativ stund i et tre på atollen Nukuoro i Mikronesia.
STØRST: Den største fisken de fanget, var denne; en Giant Trevallyen som bet på kroken ved Tonga. Kyrre (til venstre) og Ketil er fornøyde med fangsten.
GJESTFRITT: TO FLUER var alltid en gjestfri skute og mannskapet åpne for besøk. Her er det lokalbefolkningen i Mikronesia som er om bord.
SOLNEDGANG: Solnedganger blir det mange av i løpet av tre år til sjøs, men de har den egenskapen at de er nesten like betagnede hver gang. Her går sola ned ved Tahiti i Fransk Polynesia.
DRØMMELANDSKAP: Mange visuelle inntrykk finner veien til netthinnen i løpet av en jordomseiling, som dette drømmelandskapet på Samoa i Stillehavet.

Tre år i retroperspektiv

TO FLUER kom tilbake til Norge høsten 2011. Seilturen er over, men ikke prosjektet TO FLUER. Det lever videre. I denne siste artikkelen ser Otto Hildeng og Kyrre Lind-Isaksen tilbake på tre års seiltur. De mener turen har gjort dem til litt bedre mennesker.

Publisert Sist oppdatert

PLUSS-ARTIKKEL - KREVER INNLOGGING

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

899,-

pr. år – 6 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER