Toppen av pallen

På en lettvindsdag med sol, seilte de Norske Melges 24 lag relativt bra i første seilas for dagen, mens de i andre løp slo til med første og fjerde plass.

Publisert

Første plassen sto Storm Capital Sail Racing for, der de valgte å seile ut på favorisert venstrekant, holdt i dette og hadde meget god fart. Seilasen ble vunnet med meget stor margin. Første plass der blant annet 50 proffe lag blir lagt i kjølvannet er helt enkelt enormt.

Baghdad er beste Norske båt nå på 9. plass, med fjerde plass i dagens siste løp. Oslo Flaggfabrikk henger på relativt godt men har ramlet til 14. plass. Mesterskapet står nå mellom Italia, Norge og Estland, samt en Tjekker som henger godt på.

Dessverre fikk ikke hverken Storm eller Rett Rundt Hjørnet gjort noe med ZFP og de seilte dermed 4. seilas med 18 poeng ekstra. Mange er i samme situasjon, så mesterskapet er helt åpent, og vi vet at PRO Hank Stuart vil gjøre alt for at det blir 10 løp totalt før torsdagens regattaer er over. Så de fleste lag seiler med stryken allerede, og marginene er derfor små for mange for nye feil.

Dagen var preget av noen skift, men kanskje enda viktigere var det å finne trykkene som varierte.

Følg alt på http://www.melges24.com/blog og http://www.2011melges24europeans.dk/

Resultater finner du her

Powered by Labrador CMS