SEILmagasinet inn i Sverige

SEILmagasinet har passert 20.000 eksemplarer i godkjent opplag, og går nå inn i det svenske markedet.

Publisert Sist oppdatert
SEILmagasinet på vei inn i Sverige

SEILmagasinet har inngått avtale med Interpress om løssalg i Sverige i 2018. SEILmagasinet er nå det eneste rendyrkede seilmagasinet i Skandinavia.

SEILmagasinet er i sterk medvind for tiden. I 2016 ble SEILmagasinet utropt til opplagsvinner av Fagpressen. Blant over 200 norske fagblader var det SEILmagasinet som hadde sterkest opplagsvekst i 2016 med et Fagpressegodkjent distribuert opplag på 18.858 eksemplarer. Opplaget har vokst videre i 2017. Godkjent distribuert opplag er nå 20.186 eksemplarer i snitt per utgave*.

Interpress i Sverige har merket seg at SEILmagasinet i år også har hatt en kraftig vekst i løssalget på hele 19 prosent, mens bladsalget generelt går ned. Nå vil Interpress selge SEILmagasinet i løssalg også i Sverige.

Abonnenter

–SEILmagasinet er et bra produkt som også har kraftig økning i antall brukere og lesertid på nett i år. Magasin og nett forsterker hverandre, sier publisher Ole Henrik Nissen-Lie i Norsk Maritimt Forlag A/S, som utgir SEILmagasinet.

Opplagstallene i Fagpressen omfatter både fysisk og digital distribusjon, og en økende andel av opplaget til SEILmagasinet er digitale abonnement og nedlasting av magasiner SEILmagasinet-appen.

Se magasinarkivet her

På seilmagasinet.no er antallet brukere hittil i år opp med 60 prosent, og leserne bruker tre ganger så mye tid på nettartiklene, sammenlignet med samme periode i fjor. Stadig flere tegner nå digitalt abonnement på SEILmagasinet.

Bli abonnent her

*Tallene gjelder distribuert opplag godkjent av Fagpressen, som legges ut Fagpressekatalogen i november. Enkelte andre opererer med trykt opplag, som ikke kan sammenlignes.