Spennende med Burma på programmet !
Godbiter for dykkerinterreserte med reiselyst.
Sardinia har flere stands.
Piratstemning i kulissene.
Hurtigruta er på plass og vil ha flere med på ferden nordover.
"Christian Radich" har inntatt stand DN 125, ved siden av Caribbean Sailing Club.
Tyrkia er godt representert med flere stands.
Risør hotell stiller med byens egen vekter på messa.
Leli og Morten Wichstrøm kaprer nye kunder med sjørøverrmynter i sjokolade.

Reiselivmesse med piratinnslag

Både Caribbean Sailing Club og "Christian Radich" er på plass på Reiselivmessen Oslo 2012 på Fornebu for å kapre nye seilere til sine neste tokter.

Publisert Sist oppdatert

Fornebu;

Reiselivmessen Oslo 2012 i Telenor Arena på Fornebu åpnet i ettermiddag. Blant de mange operatørene for bade-, sport-, spa-, storby- og opplevelsesferie lokkes det også til charterseiling og fullriggertokt.

På stand C 109 står Caribbean Sailing Club med piratene Morten og Leli Wichstrøm klare til å håve inn nye og gamle seilere til sin mange vinterturer i Karibia. Det norskeide seilferiespesialisten lokker med ukesturer fra mange forskjellige øyer i Karibia. Du kan velge mellom rene bade- og koseturer hvor du ikke trenger noen erfaring, til ukelange kurs som fører frem til RYA Dayskipper-sertifikat.

Norskekysten med «Radich»

Ved siden av Caribbean Sailing Club har fullriggeren «Christian Radich» slått opp plakater og gir ut brosjyrer om sommerens jubileumstokt fra Oslo til Nordkapp..

– Vi har fått god respons på turen fra Oslo, men det er fortsatt godt med plass for dem som vil mønstre på andre steder underveis, sier markedskonsulent Ida Rosenvinge.

Skuta har også enkelte plasser ledig på vinterens tokt fra Las Palmas 29. januar.

Nord-Norge i fokus

Vår nordligste landsdel er godt representert med blant annet Tromsø, Bodø, Meløy og Lofoten på egne stand. I tillegg kan du besøke standen for Tyrifjorden, som byr på opplevelsesturer med båt, og Bryggeloftet på Femunden.

Spa-hotellene I Kragerø, Holmsbu, Son og Strømstad er også på plass med sine plakater og massører, mens Risør hotell er eneste sørlandsrepresentanten vi ser i Telenor Arena.

Eksotisk og nytt

Blant de mer eksotiske destinasjonene som fristet er bade- og/eller opplevelsesferie i Burma, som ifølge standen har noen av Asias beste strender. Blir du lei av slaraffenlivet kan du bytte ut stranden med en sykkeltur over flere dager i det nyåpnede ferielandet.

Følg Reiselivmessen på Facebook, eller les mer om priser og åpninstider i helgen her

Klikk på linken under bildet til vår billedspesial for å se flere innslag fra Reiselivsmessen 2012 Oslo.