World Sailing Show

Nytt halvtimes show med 30 minutters nyheter og høydepunkter fra seilingens verden

Publisert Sist oppdatert

November 2022-episoden går bak kulissene for blant annet å se på disse sakene:

Testing foran den 37. America's Cup i Barcelona. En titt på årets Rolex Middle Sea Race Høytflygende kites i Taiba, Brasil . Oppsummering av Route du Rhum, 52 Super Series og andre arrangementer over hele verden.

Luna Rossa Prada Pirellis LEQ12 testbåt er for tiden i Cagliari for å venne seg til systemene og kontrollene i forberedelsene til America's Cup 2024. Her er også innsikt i årets Rolex Middle Sea Race og en oversikt over andre regattaer inkludert VM i 470, 52 Super Series, Route du Rhum, Women's Match Racing Tour og Yacht Racing Forum på Malta.

Her er også en grundig gjennomgang av GKA Kite World Tour fra Taiba, Brasil, hvor verdensmesterne for 2022 i freestyle ble kåret og franskmannen Charles Brodel skrev historie ved å lande det første contra-sløyfe-front-roll og bak-roll kite-løkke-board-offs på en hydrofoil i en konkurranse. Ellers i programmet er det en sak om det eneste laget som så langt som har vunnet SailGP-trofeet sammenlagt, det nykårede World Sailing Team of the Year, Team Australia SailGP skipper og to ganger Rolex World Sailor of the Year, Tom Slingsby.