Resultater etter fleet race
Americas Cup World Series direkte!

Americas Cup World Series direkte!

Andre runde av Americas Cup Words Series er igang i Plymouth. Sendingene produseres av 120 Americas Cup tv-folk i Plymouth. Du kan følge alle seilasene direkte her på Seilas.no.

Publisert Sist oppdatert

Forholdene idag har vært ideelle med i underkant av 20 knop vind, og toppfart på over 25 knop. Det har blitt avholdt 3 seilaser «fleet race» idag, og når dette skrives venter man på å sette igang med «speed trial» der det måles gjennomsnittsfart over en distanse på 500 meter. Alle får 3 forsøk for å minske sjansen for at variasjoner i forholdene avgjør.

Emirates Team New Zealand leder med to seire og en tredjeplass, to poeng foran svenskene i Artemis Racing. Oracle Racing stiller med to båter, og de ligger på tredje og fjerde plass. Disse tre teamene er fortsat i en klasse for seg. De har de klart største budsjettene, og de beste forutsetningene for øyeblikket.

Undertegnede fikk være med Team Korea på trening på onsdag. Se egen rapport her. De har ikke helt innfridd idag. De måtte bryte andre seilas, og kom på nest siste plass i siste seilas. De lå godt an like bak Artemis Racing, men stod ikke opp kryssmerket på siste kryss. Et ekstra slag like før merket koster enormt med disse båtene.

Imorgen starter regattaen kl. 13:00 lokal tid - dvs kl. 14:00 Norsk tid.

Direktesending her:

Seilas på treningstur med Team Korea: