SSL Team Norway i trening

NM titler til SSL laget

De norske seilerne i Star Sailing league i rute med forberedelsene

Publisert Sist oppdatert

Pressemelding SSL Team Norway:

NM gull til “speedteamet”

Det har vært nasjonal aktivitet i deler av SSL laget den siste tiden. “Speed teamet” - altså Anders Pedersen (rormann), Kjell Inge Heiberg (storseilstrimmer), Alexander Ringstad (forseilstrimmer) og Tomas Mathisen (fordekk) seilte forrige helg inn til NM gull i 11:mod klassen i Horten. Det var 16 startende båter på linjen, hvorav navn som Usterud, Wang og Wilhelmsen også deltok. Det var varierende forhold, med god bris fredag å lettere vinder lørdag og søndag.

Deltakelsen var et viktig event i oppkjøringen til SSL Gold Cup i november. Dette er en av de få gangene denne delen av laget vil kunne konkurrere sammen utover gold cupen. Som mange vet er det viktig å også trene i konkurranse situasjoner hvor skuldrene kan være noen cm høyere enn på trening og stresset kan komme snikende. Det var mange ting å få på plass, men kommunikasjonsflyten og å lære hverandre å kjenne er de viktigste punktene fra helgens seilaser.

Rormann og skipper Anders Pedersen har følgende å si etter helgen - “Jeg må si at utbytte var som håpet etter NM. Det at vi vant tilslutt er jo bare bonus og kjempe gøy; det var godt å endelig ha Dag (Usterud) bak seg på resultatlisten. Resultater til side, må jeg si vi seilte båten godt. Vi jobbet bedre og bedre sammen. Alle er utviklingsorientert, så det er takhøyde for å ta opp og å jobbe med alt! Gutta er bare dritgode så det var en fryd å sitte bak i bussen. Tross en dum tjustart og to dårlige starter, så er vi godt fornøyd med alt!

Captain goes solo

Kaptein Eivind har flydd til USA for å seile VM i starbåt. Han starter sine konkurranser på mandag til uken. Vi krysser fingrene for mer edelt metall in the US.

For to helger siden seilte kapteinen NM i yngling med kone og sønn. Det endte med gull i Linge 100-års jubileumsregattaen og Norgesmesterskapet.

Ellers

Vi gleder oss til å snart få samlet hele laget og er spente på hva som venter oss i Bahrain. Følg oss på Instagram og Facebook for oppdateringer og mye annet innhold.