Argentina opp i teten

Gustavo Warburg ARG har tatt teten med en seilas igjen å seile. Perfekte forhold i Arendal på EMs nest siste dag. Mesterskapet avgjøres imorgen.

Publisert

Med 9-10 m/sek sydvest var det prefekte forhold på havbanen utenfor Tromøya idag. Argentineren Gustavp Warburg tok tet med 5. og 4. plass i dagens seilaser og han ligger dermed tre poeng foran Thomas Maschkiwitz som hadde to 7. plasser idag. Også sloveneren Bostjan Antoncic med 4. og 1. idag er med i mesterskapskampen, kun fire poeng bak tyskeren, mens Andreas Vincon ITA og George Wossala HUN bare har en teoretisk mulighet for medalje.

Best i dagens seilaser var tyske Roman Koch med 1. og 2. plass, men med to DSQ og ellers ujevn seiling er han ute av kampen om topplassering.

Best av de norske seilerne er nå Preben Asbjørnrød på 9. plass. Han var 23 og 6 idag. Kjetil Solvang er 12, Lars Ingeberg 13, Jørgen Strømquist 15, Ole Richard Mortensen 16 og Dag Usterud som igjen var blant dagens raskeste med 2 og 3 plass i mål, bare for å bli disket for OCS i den første, ligger på 17. plass

Powered by Labrador CMS