8. Manu Hens/Joost Houweling (BEL 8379) - 17 pts

9. Eric Doyle/Paison Infelise (USA 8423) - 17 pts

10. George Szabo/Guy Avelon (USA 8129) - 18 pts

Fact: Click to add text

Den andre seilasen i årets Bacardi Cup ble avviklet under vanskelige forhold, med skiftende 8-10 knops vind. Igjen var seilerne overivrige i starten og hele klassen ble kalt til omstart hvoretter regatta ledelsen tok i bruk svart flagg. Etter første kryss var lettvinds spesialistene George Szabo (USA) og Guy Avellon (USA) først foran det dansk/tyske laget med Jorgen Shoenherr og Markus Koy, som igjen seilte en sterk første kryss. På 3. plass lå regjerende verdensmester Mateusz Kusznierewicz (POL) og Bruno Prada (BRA) foran Augie Diaz (USA) og Henry Boening (BRA). Kusznierewicz og Prada hadde suveren båtfart under dagens forhold og seilte seg opp til 1. plass og med mandagens 2. plass, dermed opp til ledelse sammenlagt. Eivind Melleby og Josh Revkin viste at de også hører med i toppen og med 3. plass seilte de seg opp til 2. plass sammenlagt.

Eivind Melleby har etablert seg som en av de jevneste og beste Starbåtseilere i verden. Han og Josh Revkin har vunnet medalje i alle verdensmesterskapene siden 2017 da de selv ble mestere.

Det er planlagt seks seilaser for Starbåtene som idag skal seile sin tredje seilas under forhold meteorologene spår å være noe friskere. I tillegg til over all seier i Bacardi Cup, er klassen delt inn Masters (50-59 år), Grand Masters (60-70 år) og Exalted Grand Masters (70 år +). De fleste seilerne faller inn i Masters kategorien, med det er også flere i toppen som er over 60, som Paul Cayard og Augie Diaz.