KNS: Bård Spilling overtar roret etter Anders Kristensen

Her er KNS’ nye generalsekretær

Bård Spilling overtar roret i KNS etter Anders Kristensen 1. september.

Publisert

 Pressemelding fra KNS

Bård Spilling har bakgrunn som seiler i Melges 24-klassen og 5,5 meter, og har også seilt ILC 40. Han har også vært sportslig leder i Stabæk Alpint i fem år, og var aktiv alpinist som ung. Han jobbet også som alpintrener i mange år, og har tatt en del trenerutdanning innen alpint. 57-åringen har jobbet mye mot komitéer i Norges Skiforbund opp gjennom årene.

Bård Spilling fra Bærum. er gift og har tre barn. Den påtroppende generalsekretæren er utdannet innen økonomi og markedsføring, delvis fra BI Norge og fra skoler i Frankrike.

KNS er ikke en helt ukjent seilforening for Bård Spilling.

– Når det gjelder aktiviteter i KNS så startet vi i 1997 opp Musto Skiyachting, som vi holdt på med i 15 år. Vi startet det som den gang het Musto Top Team, og som nå heter Top Sail. Vi sponset Norges Seilforbund i en periode, og har sponset mange av utøverne som fortsatt representerer KNS i dag, så jeg kjenner en del i miljøet her, sier han.

Ser fremover

Den påtroppende generalsekretæren ser nå fram til det som venter i sjefsstolen i den stolte seilforeningen.

– Først og fremst gleder jeg meg til å ta fatt. Det er med stor ydmykhet. Det er en utrolig spennende forening, med mange utfordringer. Jeg har lest årsrapporter og sett hvor omfattende driften er, så det er mye å sette seg inn i. Så skal vi sørge for at struktur og alt henger sammen, og at vi får alle til å fungere best mulig. Vi skal ta vare på tradisjonene, men også lose foreningen godt inn i framtiden. Jeg har lyst til å bryne meg litt på min nylige erfaring fra digitalisering, og se om vi kan gjøre noe for å forenkle en del av de interne arbeidsprosessene, sier Bård Spilling.

Mange søkere

Styreleder Nils Klippenberg i KNS er godt fornøyd med at Kristensens erstatter nå er landet, etter en grundig og god rekrutteringsprosess.

– Vi har hatt en veldig fin ansettelsesprosess. Vi har hatt veldig mange gode søkere, og jeg er trygg på at vi har fått den beste kandidaten til å dra KNS videre inn i fremtiden. Nå er det et generasjonsskifte. Vi har vært superfornøyde med Anders, men nå kommer det et nytt kapittel i historien, og det skal vi skrive sammen med Bård. Det gleder jeg meg veldig til. Jeg tror veldig på denne løsningen. Det er alltid lurt med nye øyne i forhold til å utvikle seg fremover. Jeg er helt trygg på at Bård vil finne de veiene fremover sammen med organisasjonen, sier Klippenberg.

Bård Spilling kommer til KNS i midten av august, der det blir en liten overlappingsperiode, før han overtar for fullt fra 1. september.