Bidra selv og bli underholdt av andre
Bidra selv og bli underholdt av andre

Bidra selv og bli underholdt av andre

Færderseilasen er en stor «happening» med tusenvis av mennesker. Og det er deltagerne selv – og de som følger seilasen – som kan stå for underholdningen!

Publisert

Om ett døgn vil Oslofjorden være tettpakket av seil og om bord i hver enkelt av de nærmere tusen båtene vil seilasen oppleves på forskjellig vis. Hver båt har sin atmosfære, sine opplevelser og sin synsvinkel. Dette sitter det atter tusenvis av mennesker på land som er nysgjerrige på å ta del i.

Hvorfor ikke gi dem et glimt og et innblikk i hva som foregår ute på sjøen og om bord?

SEILmagasinet tilbyr to måter å formidle dette på.

SEND ET VIDEOKLIPP!

Ved hjelp av den nye mobiltjenesten VMS kan du sende videoklipp fra mobiltelefonen din direkte til SEILmagasinet.no. Vi har etablert en side der alle slike videoklipp blir fanget opp og løpende presentert og lagret.

Gjør dette:

Last ned app’en «VMS» til din smartphone. Lag et videoklipp ved å trykke på «Lag ny VMS» når du har åpnet VMS på mobiltelefonen din – og send det til 47 050. Og vips! Ikke mange sekunder etterpå vil videoklippet være synlig her på SEILmagasinet.

Du vil også kunne se alle klippene som er publisert på din egen mobiltelefon ved å finne «Seilmagasinet" under kategorien «Sport» når du er inne i app’en VMS. Det kan jo være noe å underholde seg med når du sitter på rekka i en fristund.

PRØV DEG SOM REPORTER FOR SEILMAGASINET. Samtidig som vi oppfordrer alle deltagere i Færderseilasen til å dele inntrykk og opplevelser med dem som sitter hjemme, vil vi også oppfordre alle dem som følger Færderseilasen fra sjø eller land til å formidle hvordan de ser og opplever Norges største regatta.

Bruk VMS app’en du også!

SEND MMS

Ikke alle er naturlig nok komfortable med å sende video-inntrykk fra Færder’n, derfor har vi også opprettet en egen SEILblogg for Færder’n som du kan sende MMS-bilder med kommentarer til.  Alle bildene som blir sendt inn vil ligge på forsiden av SEILmagasinet.no under hele regattaen – og vel så det.

Gjør slik:

Send MMS til 1938. Skriv Blogg [mellomrom] 1192067 [mellomrom] eventuell tekst og legg ved bildet du skal sende. Da vil bildet ditt dukke opp på bloggen.

Du kan også se SEILbloggen for Færderseilasen i sin helhet her.

VÆR MED Å LEVENDEGJØRE FÆRDER’N. For første gang på mange år er deltagelsen i Færderseilasen under 1000 båter. Nedangen startet i fjor og den har akselerert i år. Hvorfor kan man saktens lure på (bruk gjerne kommentarfeltet nedenunder til å si din mening om det), men et bidrag til å snu denne trenden kan nettopp være å fortelle alle som ikke er med ute på sjøen om hva som foregår der.

Kanskje kan nettopp dine opplevelser bidra til at de får lyst til å være med til neste år

Vær med på å gjøre Færder’n levende for alle!

Bruk VMS! ved å sende video til 47050!

Send MMS! - Skriv blogg 1192067 + tekst og send til 1938!

Skriv ned på en huskelapp og ta den med deg om bord!

Powered by Labrador CMS