DRØMMEN: Seiling i norsk skjærgård er drømmen for mange utlendinger. Hvorfor ikke la noen prøve?
FORNØYD: Leietager Arne Lanatowitz ønsket å leie en båt med spreke egenskaper, og han var fornøyd etter en dag i Oslofjorden.
TYSK GRUNDIGHET: Leietageren hadde plenty av bevis, men det som ga tillit var at han var en internasjonal regattaseiler.
PRIS: Vi valgte en pris tilsvarende sammenlignbare båter. Den koster 1650 per dag. I tillegg kommer forsikring på 194, samt et depositum på 623 kroner.
NETT: Tilbudet på Boatflex er ikke all verden, men det øker. Norge og Danmark ligger langt fremme. Boatflex har internasjonale ambisjoner.
BILLIG: Boatflex´ beste tilbudet er en Albin Alpha. Den kan du leie for en uke for bare 2100 kroner. Til tross for lav pris har det ikke vært noen utleie i skrivende stund, forteller utleier. Det er bare å booke for 2016.

Del på godene

Selv på flotte sommerdager er havneplassene fulle av båter. Hvorfor ikke leie ut båten når den ikke brukes? Det kan gi noe slunkne penger i lomma.

Publisert Sist oppdatert

Min kone holder nøye regnskap med familieøkonomien. Seilbåten vår har egen post i regnskapet, og der kommer det ofte røde tall. Overraskende ofte. Men i sommer kom det inn et pluss­tall. Ikke mye, men det viste at det er mulig å få inntekter på båtkjøpet og ikke bare utgifter.

Delingsøkonomi

PLUSS-ARTIKKEL - KREVER INNLOGGING

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

899,-

pr. år – 6 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER