Jotun Non Stop Supreme

TEST: Vi stoffet en IF med vanlig Nonstop og Nonstop Supreme våren 2015. Høsten 2016 sjekket vi hvor stor groe-hindrende effekt bunnstoffene hadde hatt.
HØST: Etter to sesonger i sjøen ble IF-en løftet på land høsten 2016. På babord side ble vanlig Nonstop brukt forut og akter, mens Supreme ble brukt i midtfeltet.
SLIM: Skroget var dekket av et slimlag. Dette er vegetabilske vekster som ikke gir samme motstand som skjell og rur, som er animalske.
SLIM: Skroget var dekket av et slimlag. Dette er vegetabilske vekster som ikke gir samme motstand som skjell og rur, som er animalske.
RESULTAT: På styrbord side ble det dyre alternative brukt foran og bak, mens vanlig Nonstop ble brukt i midten. Det er tydelige forskjeller.
JOTUN NONSTOP SUPREME: Produktet leverte hva det lovet i et miljø med kraftig groe. Bunnstoffet er dyrere og litt tyngre å jobbe med enn vanlig Nonstop, men det gjør at du kan ha båten på vannet i to sesonger. Det sparer arbeid og kostnader. Prisen ...
JOTUN NONSTOP: Velprøvd bunnstoff med svært god effekt i én sesong. Grei i bruk og leveres i mange farger. Produktet kan ofte kjøpes til lokkepris i sesongen. Pris fra 230 kroner for 0,75 liter.

Bunnstoff som sparer deg for tid og penger

Jotun hevder de har bunnstoff som skal gi effekt i to sesonger. Det kan se ut til å stemme.

Publisert Sist oppdatert

Bunnstoffet Jotun Nonstop har scoret godt i bunnstofftester. For to år siden lanserte Jotun en ny utgave av det til en høyere pris. Vi ville finne ut om dette var verdt pengene, og stoffet en IF med både standard Nonstop og med det nye Nonstop Supreme. Skroget ble delt opp i ulike felt, slik at de to bunnstofftypene fikk samme sol/skyggeforhold.

Vi ville se om det var synlige forskjeller mellom de to bunnstofftypene.

PLUSS-ARTIKKEL - KREVER INNLOGGING

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

899,-

pr. år – 6 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER