Familietriumfer på Hankø

Far og sønn/datter lag tok alle plassene på pallen i NM for Killinger.

Publisert

Det årlige Norgesmesterskapet i Killing på Hankø samler mange gode seilere som benytter anledningen til å få med seg yngre familiemedlemmer, gjerne i neste generasjon, som på denne måten får en innføring i seilsporten på høyt nivå. Ikke overraskende var Kristian Nergaard, Kristoffer Spone og Christen Horn Johannessen involvert i kampen om topplasseringene, og det var også blant disse, og i ovennevnte rekkefølge, at medaljene ble fordelt.

NM Killing

Særlig morsom var det at alle tre hadde enten sønn eller datter med på laget, henholdsvis Kalle Nergaard, Fabian Spone og Stina Sophie Horn Johannessen. Fedrene er ellers tilknyttet samme laget Team Bahgdad der seiler sammen i ulike båter som Melges 24, Express og 5.5 meter. Christen Horn Johansen er til overmål fadder til unge Nergaard og Spone, så særlig tettere bånd kan det vanskelig bli.

Også mange andre stilte med rene familielag med barn og søsken i samme båt. Det bidro til den gode atmosfæren i mesterskapet, men ingen skal tro at det ikker her seiles seriøst og for harde livet.

Resultater her