Coutts signert med Ellison

Det har lenge vært ventet at Russell Coutts ville ta over Chris Dicksons rolle i BMW Oracle teamet. Nå er det offisielt.

Publisert

Larry Ellison, eieren av BMW Oracle Racing team, bekreftet igår at Russell Coutts blir CEO og skipper for neste America's Cup. Coutts, som forlot Alinghiteamet etter uoverenstemmelser med eieren Ernesto Bertarelli ser frem til å konlurrere mot sitt gamle lag. - Vi skal bygge videre på hva dette laget hadde til den sste America´s Cup regattaen for å lage et vinnerteam, sier Coutts.

Andre nyheter fra America´s Cup fronten er at beslutnngen om å forlenge avtalen med Valencia er utsatt inntil slutten av august. Etter møter i Madrid mellom Ernesto Bertarelli, Elena

Salgado, Spanias minister for Public Administration og  statsministeren Jose Luis Rodriguez Zapatero, opplyste Salgado at regjeringen var mer tilbakeholdende og at en endelig beslutning neppe ville bli tatt før i slutten august. En pressekonferanse om arrangørbyen som skulle ha funnet sted i ettermiddag er derfor avlyst.

Powered by Labrador CMS