Dobbelt OL-vinner satser på doublehanded mixed

Shirley Robertson og makkeren Henry Bomby filmer prosjektet

Publisert Sist oppdatert

Shirley Robertson med to OL-gull på merittlisten, og Henry Bomby har lansert en serie filmer som tar seerne bak kulissene i deres mixed offshore-program for 2021. I en ny Jeanneau Sunfast 3300 konkurrerer de to i UK Double Handed Offshore Series over seks seilaser og som avsluttes med Rolex Fastnet Race på 696 nautiske mil.

Robertson og Bomby begynte å seile sammen i fjor i denne stadig mer populære klassen, opprinnelig med tanke på Paris 2024, men med den olympiske statusen for disiplinen stadig usikker, har duoen siktet mot Fastnet Race senere i år.

Paret har filmet bak kulissene siden Robertson kom tilbake fra sin kommentatorjobb under de 36. America's Cup-seilasene i Auckland. I mellomtiden har Bomby jobbet hardt med å forberede den nye Sunfast 3300, og siden april har de dokumentert forberedelsene, treningene og kappseilasene etter hvert som sesongen kom i gang.

Team Bomby Robertson er basert i Cowes Yacht Haven på Isle of Wight og bestemte seg for å dokumentere prosjektet i år for å inspirere dem som også tenker å satse i doublehanded mixed offshore. Her er 1. episode:

Shirley Robertson og makkeren Henry Bomby skal seile Fastnet Race i en Sun Fast 3300.