DRØBAKSUND: Drøbaksund Seilforening lever av medlemsinntekter, men ønsker seg en sponsor.
DRØBAKSUND: Drøbaksund Seilforening lever av medlemsinntekter, men ønsker seg en sponsor.

Inntektsgrunnlaget må styrkes

Drøbaksund Seilforening er et idrettslag som først og fremst lever av medlemskontingenter.

Publisert Sist oppdatert

Et attraktivt trenings- og aktivitetsmiljø for barn og unge er ikke finansiert gjennom treningsavgiftene, som vi ønsker å holde på et moderat nivå. Drøbaksund Seilforening er opptatt av at alle som ønsker det, skal ha mulighet til å drive med seiling. Dessverre er det også sånn at nødvendig utstyr og kompetente trenere koster penger.

De siste årene har vi imidlertid sikret et større inntektsgrunnlag gjennom å arrangere den populære sommercampen. I tillegg har etableringen av havneanlegget Gylteholmen Brygger, som Drøbaksund Seilforening eier, gitt et hyggelig tilskudd til driften.

DNB takker for seg

Drøbaksund Seilforening er en tradisjonsrik forening med en solid og relativt stabil medlemsmasse. Overgangen til nytt medlemsregister, med elektronisk utsendelse av faktura, har imidlertid ikke fungert så godt som forventet. Vi ser dessverre tendenser til en lavere innbetaling av medlemskontingent enn forventet.

I tillegg har en av foreningens sponsorer de siste årene, DNB, valgt å ikke videreføre avtalen. Begrunnelsen er sentralt fokus på større og mer medieprofilerte sponsor­objekter. For øyeblikket jobbes det derfor med å sikre foreningens inntektsgrunnlag ved å kvalitetssikre medlemsregisteret ytterligere, og å følge opp de enkeltmedlemmene som har utestående fakturaer. Samtidig vil vi lete etter nye sponsorer.

Vi setter pris på all hjelp vi kan få i tiden fremover med dette arbeidet. Kjenner du en bedrift som vil assosieres med sunn og miljøvennlig aktivitet på og ved sjøen, ta kontakt!