F-18 med Kick-off og infomøte for sesongen 2011

Utenlandsbesøk fra Nacra og Hobie Cat og mulige nyheter fra Shockwave er på programmet når F-18 klubben holder infomøte på Sjøen for Alle torsdag.

Publisert

På NSF standen under årets “Sjøen for Alle” den 24. mars kl 18.00 inviterer Norsk F18 Klubb nye og gamle medlemmer til sesongs kick-off med sosialt og faglig innhold.

Presenteres skal  terminlisten for 2011 med detaljer rund arrangementene som Færder, Hankø Raceweek NOM/NM. Styret kommer at gå igjennom endringer i klassereglement og måling av båter i Norge.

Klasseklubben har invitert noen båtprodusenter till å presentere de seneste modellene og forhåpentligvis komme med ett gunstig tilbud under kvelden!

Klassesponsor Henry Lloyd kommer samtidig til å presentere klubbens offisielle klær og Formula18 kolleksjonen med gode tilbud for medlemmene.

Formula18 som entype-klasse er fortsatt i sterk vekst nasjonalt og internasjonalt. I 2011 teller vi snart 40 båter i norge, har NM status og inviterer til åpent Nordisk Mesterskap – tatt i betraktning 3 båter i 2009 er dette en imponerende vekst.

Det kommer at bli sosial mingling og visning av  filmer fra fjor årets VM, Raid og NM som oppvarming av sesongen som er rett rundt hjørnet! 

Utstilt finner du Hans Christian Grande`s Nacra Infusion, “Superray” som er til salgs !

Kort sagt, – denne kvelden skal vi introdusere klassen for deg som vil vite mere og er interessert i hva som skjer, og for deg som allerede seiler F18 starte forberedelse av sesongen som ligger foran deg!.

Sted: Sjøen for Alle, NSF sitt Stand

Dato og tid: 24. mars kl 18.00

Send en epost til styret for å få gratis adgang.

Powered by Labrador CMS