FØLG FÆRDER?N: Vil du følge med på Færderseilasen, finner du informasjonen på SEILmagasinets egen Færderseilas-side!
FØLG FÆRDER?N: Vil du følge med på Færderseilasen, finner du informasjonen på SEILmagasinets egen Færderseilas-side!

Færder'n i august

KNS flytter Færderseilasen til slutten av sommeren på grunn av koronakrisen.

Publisert Sist oppdatert

Starten av Færderseilasen flyttes fra 12. juni til 14. august.

Pressemelding fra KNS

«2020 kommer i alle sammenhenger til å bli et dramatisk år, både for samfunnet og for mange personlig. Krisen rammer også Færderseilasen, og for KNS og seilnorge er det viktig at det også blir en Færderseilas i 2020. KNS er derfor glade for at vi sammen med Tønsberg by nå kan annonsere en ny dato», sier Anders Kristensen, generalsekretær i KNS.

«For Tønsberg som by er Færderseilasen et viktig arrangement. I over 70 år har den ikoniske seilasen funnet sted, og vi ønsker å bygge opp en tradisjon i Tønsberg der vi tilbyr en arena hvor man kan møte seilervenner til god mat og opplevelser i byen hvert år. Det er viktig for oss at Færderseilasen også arrangeres i 2020, så vi er positive til å flytte tidspunkt for arrangementet i år. Vi må foreløpig ta et lite forbehold om at formelle søknader innvilges, men signalene er foreløpig positive både fra kommunen og øvrige samarbeidspartnere», sier Nick Sandberg i Færderfestivalen AS.

Årets Færderseilas går da samme helg som Asker Rundt hvor det alt er 46 båter påmeldt. Også Skagen Race er blitt flyttet. Denne vil starte 10. september.

Powered by Labrador CMS