Informasjon fra NSF

NYTT GULL: Jon August Houge var igjen best i e-seiling.

Nytt e-NM til Jon August Houge

Morten Jensen • Medaljefordelingen i NM i e-seiling ble nøyaktig den samme som i 2023. Det betød et nytt gull til Jon August Houge fra Christianssand.

– Det hadde jeg ikke trodd etter å ha kommet på 14. plass i første finaleseilas, sier han.

Innspurten i siste seilas ble uhyre spennende og ble avgjort på målstreken. August Austefjord fra Grimstad tok sølv og Kjetil Solvang bronse.

TO KONGEPOKALER i 2023

Norsk seiling er blitt tildelt to kongepokaler for sesongen 2023. Den ene vil det som vanlig bli seilt om under Mesternes Mester, som i år vil foregå 13. og 14. oktober. I Mesternes Mester møtes alle årets norgesmestere og andre kvalifiserte til et skikkelig mestermøte i J/70.

Den andre kongepokalen vil det bli seilt om i dame-NM i regi av KNS 9.–10. september. Det er et NM som arrangeres i ligaformat, og det seiles i J/70 det også. Ordningen med to pokaler er tenkt å vedvare.

Fra seilforeningene

SEILmagasinet samarbeider med en rekke seilforeninger landet rundt. Disse foreningene har egen side i magasinet med innsendt stoff. Dette stoffet blir også publisert på SEILmagasinets nettside. Denne artikkelen er innlevert av en seilforening og ikke skrevet av SEILmagasinets redaksjon, og ikke underlagt Redaktørplakaten.