Årets regattaer 2013

Færderseilasen har flest påmeldte

Færderseilasen har flest påmeldte

Færderseilasen har overtatt – for godt… – når det gjelder å samle flest deltagere i Sail Race System i 2013.

Publisert Sist oppdatert

Det blir stadig flere arrangører som har åpnet påmeldingen til sine regattaer i Sail Race System denne sesongen. Ikke alle har fått deltagere på deltagerlisten ennå, men noen – og de største regattaene – har det, og ved denne «halvmånedlige» opptellingen, har Færderseilasen overtatt som den regattaen som samler flest deltagere.

Og der blir vel regattaen liggende ut året … Per 1. april var det 80 påmeldte båter.

I løpet av de siste to ukene er det blitt registrert deltagere i en ny regatta som ikke var på listen sist; og det er norgescupen i Asker i slutten av april. Dit er det ventet over 100 deltagere, så det er nok en regatta som vil avansere raskt på listen…

Slik er status for regatta-deltagelsen i 2013 i Sail Race System per 1. april:

Færderseilasen 80 +31 Pågår Fredrikstad Watski Skagerrak TwoStar 75 0 Pågår Bærum Helly Hansen Skagen Race 44 +39 Pågår Bergen Isbjørnseilasen 30 +22 Avholdt Askøy Seilmakeren Doublehanded 30 +5 Pågår Hordaland FjordSailing Shetland Race 23 +3 Pågår Askøy Snøføyken 18 0 Avholdt Nesodden Telenorregattaen 6 0 Pågår Asker Norgescup 6 +6 Pågår Bodø Nordland Offshore Race 5 +1 Pågår Ran VM Zoom8 1 0 Pågår

 

Flere andre regattaer har også åpnet påmeldingen, men i disse er det ennå ikke registrert deltagere. Hvilke regattaer som har åpnet påmeldingen ser du til enhver tid på terminlisten eller i kolonnen til venstre på seilmagasinet.no under «Påmelding nå».

Neste oppdatering kommer 15. april.

Arrangør Regatta Deltagere Endring Avholdt/Pågår
KNS

seilmagasinet.no utgis av
Norsk Maritimt Forlag AS

Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. SEILmagasinet er medlem av Fagpressen og arbeider etter Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten. SEILmagasinet har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.

Ansvarlig redaktør: Ole Henrik Nissen-Lie

Redaksjonssjef: Axel Nissen-Lie

Journalister: Bror Sonne, Morten Jensen, Mikkel Thommessen, Jon Espen Skogdalen

Adresse:

Billingstadsletta 17
N-1396 Billingstad
Norge

Telefon: 66 76 49 50

Org.nr: 968640860