Vårpuss, Keramisk coating
SPRAY: Keramisk coating gir foreløpig et godt resultat. Det gjør båtstellet enklere for oss med farget gelcoat på båten.

Løsningen for farget gelcoat

Har du farget skrog får du også en tøffere vårpuss. Noen har valgt å lakkere skroget, andre har foliert. Keramisk coating kan være et tredje alternativ, og dette har SEILmagasinet testet.

Publisert Sist oppdatert

X-362 Sport var min drømmebåt, men den skulle være X-362 Sport var min drømmebåt, men den skulle være hvit og uten teakdekk. Dessverre kan du ikke få alt det du ønsker når du kjøper bruktbåt. Mange X-Yachts-eiere med blå båt har allerede lakkert skroget, og noen har foliert det. Da kjøper du deg ut av problemene. 

Keramisk coating kan være en enklere og billigere løsning. Slik lakkforsegling er et hardt, sterkt og transparent belegg som binder seg til underlaget. Ifølge reklamen blir dette et forsvarsverk mot skitt og UV-stråling. Midlene har også hydrofobiske egenskaper, som gir en vannavstøtende virkning. Det gjør overflaten enklere å holde ren. Innen bilpleie er dette den store snakkisen, men i båtbutikkene er utvalget begrenset. 

PLUSS-ARTIKKEL - KREVER INNLOGGING

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

899,-

pr. år – 6 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER