Glitrende Mellebyseiling

Eivind Melleby har til tross for mer enn ett års opphold fra Staren vist at han stadig holder følge med de beste.

Publisert

Det tetner seg til i kampen om å bli blant de ti beste lagene som får gå videre og kjempe om de store pengepremiene i Star Sailing League som avsluttet i helgen. Eivind Melleby og hans amerikanske makker Mark Strube seilte imponerende igår og fikk plasseringene 3 og 4 i de to siste seilasene. 3. plassen kom etter at de ble slått av sammenlagtledende Scheidt/Prada på mållinjen. Det norsk amerikanske laget som ligger på 4. plass sammenlagt er allerede sikret plass i finalen.

Det er ikke debutanten Ed Wright som for denne regattaen har slått seg sammen mer Petter Mørland Pedersen, men det er ikke mer enn seks poeng opp til den viktige 10. plassen. Laget var ekstra uheldige i gårsdagens andre seilas der de vendte for omstart til tross for at tilbakekallingssignalet var myntet på nederlenderen Postma og ikke på dem. Likevel kom de 12 i mål og Ed Wright som aldri før har sittet i en Star imponerer stadig.

Det gjenstår idag to seilaser før de ti finalistene er klare. Disse kjemper om USD 40.000 for første premie, 30.000 for annen, og 25.000 for tredje premie. Plasseringene i den siste finaleseilasen avgjør rekkefølgen sammenlagt.

Powered by Labrador CMS