Hankø Race Week - Big Boat Series 2010

2010 blir et merkeår på Hankø. KNS, i samarbeid med Fredrikstad Seilforening, utvider Hankø Race Week til en hel uke og inviterer de store båtene til den navngjetne seilarenaen. Innbudte klasser er X-41, X-35, First 40.7 og ORCi klassen.

Publisert

KNS formann, Tor Møinichen sier følgene om Hankø Race Week Big Boat Series: ”KNS har de siste årene fått flere innspill på at vi burde ha med den voksende storbåtsatsingen på Hankø. Vi har nå funnet tiden moden for å invitere et utvalg av kompetente klasser som vi tror vil berike Hankø Race Week.” Videre sier han: ” -Vi ser frem til at samarbeidet med Fredrikstad Seilforening og de aktuelle klassene vil gi seilerne flotte dager på vannet.”

At dette er attraktivt bekreftes også av NORC leder Thomas Nilsson: ”Veldig hyggelig at tradisjonsrike HRW og Hankø nå er en del av NORC rankingen, og dette tror jeg mange av våre seilere vil sette stor pris på. KNS og Fredrikstad Seilforening har jo vist mange ganger at de har svært høy kvalitet på sine arrangementer på Hankø både til lands og til vanns og dette er i tråd med NORC’s intensjon med sin ranking. KNS og NORC er jo også tildelt ORCi EM i 2011, så å legge en NORC ranking til Hankø og HRW i 2010 passer jo veldig godt i oppkjøringen mot dette mesterskapet.”

Lederen av Hankø Yacht Club, Peder Nergaard, er entusiastisk: ”Endelig er hele uka tilbake! HYC gleder seg til å være vertskap for de store båtene og er godt forberedt til å ta båtene i mot med 320 m brygge med strøm og vann.”

Hankø Race Week Big Boat Series starter med seilaser lørdag 26. juni 2010 og avsluttes tirsdag den 29.juni, to dager før Hankø Race Week One Design begynner sine seilaser.

 

Powered by Labrador CMS