HH Skagen Race i nytt format i 2017

Ryktene kan bekreftes: For første gang i HH Skagen Races historie blir det start fra både Åsgårdstrand, Kristiansand og Marstrand.

Publisert Sist oppdatert

I Bærum Seilforening registrerer vi svært stor og positiv oppmerksomhet og entusiasme rundt vår tradisjonsrike regatta – og vi legger ikke skjul på at vi har høye forventninger til antall deltagere i år.

Målet med trippel-starten er naturligvis å gjøre det enklere for flere å delta. Ved å legge til rette for start fra henholdsvis Kristiansand og Marstrand, blir det enklere for langt flere – ettersom de ikke trenger først å seile fra Sørlandet og svenskekysten – for så å seile regatta. Det er ikke alle som har anledning til å være mye borte, så vi forsøker å senke terskelen for deltagelse. Vi gjør dette uten å gå på kompromiss med regattaens DNA. Det er fortsatt, og kanskje til og med enda tøffere enn tidligere å gjennomføre.

Det er flere grunner til at HH Skagen Race er populært, men en av dem er åpenbart den sportslige utfordringen regattaen er, og naturligvis den hyggelige atmosfæren og gjestfriheten som møter seilerne i Skagen ved målgang.

Vi setter for øvrig stor pris på engasjementet fra både gamle og nye samarbeidspartnere og sponsorer, som alle ønsker å bidra til et minnerikt og sosialt arrangement i Skagen.

Påmeldingen er åpen fra 15. februar.