BEST: Oda Johanne har vært i verdenstoppen i Freestyle i flere år, men er også god i Slalom.

Windsurfing-festival med superstjerne

Oda Johanne Stokstad Brødholt er i verdens toppen. Nå arrangerer hun festival, og får med den eneste seileren i verden som er bedre.

Publisert Sist oppdatert
WORLDCUP: Oda Johanne Stokstad Brødholt har havnet på pallen i World Cup tre år på rad.

Oda Johanne Stokstad Brødholt er håndballspilleren som satset på brettseiling etter en skade. Hun har i mange år vært i verdenstoppen i freestyle, men har i det siste året vist at hun også kan seile slalom.

Oda Johanne  gir også mye tilbake til vindsurfingmiljøet her hjemme. Til helgen holder hun kurs på Larkollen eller Hvaler, avhengig av forholdene.

11. og 12. juni holdt hun loopkurs for alle som vil lære å ta salto med brett.

12x verdensmester

2.-3. september arrangerer Oda Johanne Stokstad Brødholt windsurffestival. Der møter også 12 x verdensmester Sarah Offringa opp. I 2016 vant hun verdenscuppen i Slalom og freestyle, og ble nummer tre i wave.

Show

Festivalen gir tilgang til kursing av to av verdens beste seilere. Det blir også Freestyle-show. Om vinden uteblir, blir det tow-in show hvor seilerne blir tauet av vannscootere til høy fart, med påfølgende triks.

Det blir også bruktmarket og demonstrasjon av seilbrett med foiler. Festivalbillett med kurs koster 1400 kr, og 250 uten.

Oda Johanne har egen blogg.

Du finner den her. 

KOMMER: Sarah-Quita Offringa er fra Aruba i Karibia
BEST: Også Sarah-Quita Offringa seiler med Starboard fra Svein Rasmussen.