Søk i arkivet

Helen og Marie leverer i EM
Helen og Marie leverer i EM Foto:

Trofeo Princesa SofíaMedalje i sikte for 49er jentene

Helene Næss og Marie Rønningen hadde nok en fin dag på Mallorca

Vinden hadde løyet litt torsdag i forhold til onsdagens friske seilaser og de i alt 1215 seilerne i 870 båter, fra 62 nasjoner, fikk noen fine seilaser på bukten utenfor Palma.

Igjen imponerte de norske jentene i 49erFX, som med 1, 14 og 3. plass i gullfinalen med de 25 beste lagene, nå er oppe og snuser på medalje. Helene Næss og Marie Rønningen ligger foran fredagens seilaser og lørdagens medaljefinale på en imponerende 4. plass sammenlagt med kun fire poeng opp til de nederlandske jentene på bronseplassen. De tyske jentene som leder synes det lite å gjøre med, mens danskene på 2. plass er 13 poeng foran.

Medalje i sikte for Helene og Marie

Medalje i sikte for Helene og Marie Foto: Foto Per Heegaard

Anders Pedersen vant den 7. seilasen med 45 sekunder

Anders Pedersen vant den 7. seilasen med 45 sekunder

Også i Finnjolleklassen går det bra sett med norske øyne. I konkurranse med 72 andrre joller ligger Anders Pedersen nå på 9. plass, 12 poeng opp til sølv, etter at Drøbakseileren vant en av torsdagens seilaser. Det er svært jevnt i denne klassen der kun 16 poeng skiller 2. og 12. plass.

 

 

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen