Søk i arkivet

Kommer ikke til Norge
Kommer ikke til Norge

ORCi VMVerdensmesterskapet til USA

KNS som sammen med foreninger i Vestfold hadde søkt om VM i 2020, lyktes ikke i å få mesterskapet til Norge.

Seiforeningene i Tønsberg, Larvik og Sandefjord har sammen med Visit Vestfold og KNS  lenge jobbet med en søknad for å få arrangere verdensmesterskapet i ORCi i 2020 i Sandefjord.

Søknaden ble behandlet på årsmøtet til World Sailing 28. oktober. Der var Anders Kristensen, Generalsekretær i KNS, som presenterte søknaden i samarbeid med Thomas Nilsson.

Tøff konkurranse

Også New York Yacht Club (NYYC) var blant søkerne og det var til slutt NYYC, som er en av verdens mest berømte seilforeninger som fikk tildelt mesterskapet.

– Jeg er selvfølgelig skuffet. Jeg synes vi leverte en bra presentasjon, og det var også tilbakemeldingen etterpå, men NYYC er vanskelig å konkurrere med. Vi ble bedt om å søke 2021, og det er et bra signal, sier Anders Kristensen. Mesterskapet for 2021 skal holdes i Nord-Europa, men det er foreløpig for tidlig å søke om dette arrangementet.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen